СПОЈКИ ЗА ЦЕВКИ И ЦРЕВА ЗА ДУПЛИ ЅИДОВИ СО КУКИ Ф50, 6101050 KOUVIDIS

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-HDPE ТЕРМОПЛАСТИКА(EN 61386-24);
САМОГАСИВОСТ-НЕ;
UV СТАБИЛНОСТ-ДА;
HALOGEN FREE-ДА;
БОЈА-ЦРНА(RAL 9004);
МИНИМАЛНА/МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА: -5 C/90 C;
ПАКУВАЊЕ-12;
ЗАШТИТА-IP40/44/68.

372086 Brand: