СПОЈКА ЗА ПЛАСТИЧНА ЦЕВКА Ф25, 4001025 KOUVIDIS

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-САМОГАСИВ ПВЦ(EN 61386.1, EN 50642);
HALOGEN FREE-ДА;
UV СТАБИЛНОСТ-ДА;
БОЈА-СИВА(RAL 7035);
ВНАТРЕШЕН/НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-25mm/28,5mm;
МИНИМАЛНА/МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА: -25 C/120 C;
ЕДИНЕЧНА ДОЛЖИНА -51,5mm;
ПАКУВАЊЕ-30;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP65.

372016 Brand: