СПОЈКА ЗА ПЛАСТИЧНО ЦРЕВО Ф32, 4017032 SUPERFLEX PLUS KOUVIDIS

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-HDPE ТЕРМОПЛАСТИКА(EN 61386.01);
САМОГАСИВОСТ-ДА;
HALOGEN FREE-ДА;
UV СТАБИЛНОСТ-НЕ;
БОЈА-СИВА(RAL 7035);
ВНАТРЕШЕН/НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-32mm/37mm;
МИНИМАЛНА/МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА: -25 C/60 С;
ЕДИНЕЧНА ДОЛЖИНА-65,0mm;
ПАКУВАЊЕ-40;
ЗАШТИТА: IP65.

360528 Brand: