ПРИКЛУЧНИЦА ТРОФАЗНА ARMOR ПОРЦ.ЈАДРО IP55, СИВА/АНТРАЦИТ 273.1A

691 ден

СЕ ВГРАДУВА НА ЅИД СО ПОМОШ НА ЗАВРТКИ ДО 4ММ
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A / 250V~
ДИМЕНЗИИ: 70mm x 80mm x 54mm
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP 55
СТАНДРД: IEC 60884-1, IEC 60529

400480 Brand: