ПРЕКИНУВАЧ СЕРИСКИ ARMOR 10A 250V~ IP55, СИВ /АНТРАЦИТ 282.1A

465 ден

СЕ ВГРАДУВА НА ЅИД СО ПОМОШ НА ЗАВРТКИ ДО 4ММ
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИ: 65mm x 70mm x 56mm
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP55
СТАНДРД: IEC 60669-1, IEC 60529

400472 Brand: