ПРИКЛУЧ. ШУКО СО ПРОЗ. ПОКЛ. PRESTIGE 16A 250V~ СО ПОЛИКАР. ЈАДРО 633.00

176 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф 60
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 43mm
СТАНДАРД: IEC 60884-1
ПАКУВАЊЕ: 20

400025 Brand: