ПРИКЛУЧНИЦА ТРОФ. PRESTIGE СО ПОРЦ. ЈАДРО И ДОЗНА, БЕЛА b/m 602.00

220 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф 70
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A / 440V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 43mm
СТАНДАРД: IEC 60884-1
ПАКУВАЊЕ: 20

400030 Brand:
Баркод

ПАР