ПРИКЛУЧ. КОМПЈУТЕРСКА. RJ45 Cat6 KEYSTONE STP 1M, ЦРНА RG4279C6S CLASSIA

620 ден

ТИП-МОДУЛАРНА;
МОНТАЖА НА ПРОВОДНИКОТ БЕЗ АЛАТ;
ПРИКЛУЧОК ВО СКЛАД СО TIA/EIA – 568A ИЛИ
568B СТАНДАРДОТ ЗА РАСПОРЕД НА ПАРИЦИТЕ;
ДИМЕНЗИИИ-22.5mm x 45.5mm;
СТАНДАРД: IEC 60603-7.

404179 Brand: