ПОТЕНЦИОМЕТАР СО РАТАЦИОНЕН ПРЕК. 40-400W, 230V, 2M, ЦРН RG4402 CLASSIA

1.373 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 250V~ ;
ДИМЕНЗИИИ-2M, 45.1mm x 45mm ;
ТИП-МОДУЛАРЕН;
ЗА СИЈАЛИЦИ СО ВЖАРЕНО ВЛАКНО 40-400W;
ЗА ХАЛОГЕНИ СИЈАЛИЦИ :40-400 VA;
СТАНДАРД: IEC 60669-2-1.

404081 Brand: