ПРЕКИНУВАЧ ОБИЧЕН СО ИНДИКАЦИЈА, ЦРН, 10A, 250V~, 1M, RG4001L CLASSIA

252 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10А;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 250V AC;
ТИП-МОДУЛАРЕН;
ИДИКАЦИЈА- ДА;
ДИМЕНЗИЈА – 1М;
СТАНДАРД-IEC/EN 60669-1.

404003 Brand: