ПРЕКИНУВАЧ ОБИЧЕН СО ИНД., ОЗНАКА ГРЕАЛКА БЕЛ, 16AX, 250V~, 1M, RW4001LP CLASSIA

305 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16АX;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 250V AC;
ТИП-МОДУЛАРЕН;
ИДИКАЦИЈА- ДА СО ОЗНАКА ГРЕАЛКА;
ДИМЕНЗИЈА – 1М;
СТАНДАРД-IEC/EN 60669-1.

404010 Brand: