ПЛАФ. СО СЕНЗОР 2xE27 109964 PELSAN

560 ден

ДИМЕНЗИИ:300×105
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20
СОСТАВ: МЕТАЛНО ТЕЛО/СТАКЛЕН КАПАК

215288 Brand:

Опис