ОЗНАКА ЗА ЖИЦА ТИП KIP 23Y, ЖОЛТА, 23X4, 508006 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
ДОЛЖИНА НА ГУМИЧКА-18mm;
БОЈА-ЖОЛТА, ПРАЗНА;
ДИМЕНЗИИ-18x4mm(ДxШ);
ПАКУВАЊЕ-НА ЕДНА ПЛОЧКА ИМА 20 ПАР.
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ 12 ПЛОЧКИ, 240 ПАР.

3774527 Brand: