ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (4-6)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 3 (-), ЖОЛТА, 519044 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТА,ОЗНАКА – (- );
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 10 РЕДА, 200 ПАР.

3774424 Brand: