ОЗНАКА ЗА МАРКИРАЊЕ НА РЕДНИ КЛЕМИ, 101-150,50/500П,DY5 5×5 505042 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- РЕДНИ КЛЕМИ;
БОЈА-БЕЛА, 5x(101-150) БРОЕВИ;
ДИМЕНЗИИ-5x5mm(ВxШ);
ПАКУВАЊЕ-50 ПАР. НА ЕДНА ПЛОЧКА.
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 10 ПЛОЧКИ, 500 ПАР.

3712843