ОРМАР 1000x800x250 ВxШxД IP54

17.134 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
МЕТАЛНА ПЛОЧА(ДАНЦЕ)-ДА;
ТИП-НАДГРАДЕН;
ЗАШТИТА-IP54;
БРАВИ-ДА,БРАВА СО ЗАТВОРАЊЕ ВО 3 ТОЧКИ;
БРОЈ НА ВРАТИ-2.