ОРМАР 800x800x210 ВxШxД IP54

12.815 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
МЕТАЛНА ПЛОЧА(ДАНЦЕ)-ДА;
ТИП-НАДГРАДЕН;
ЗАШТИТА-IP54;
БРАВИ-ДА,БРАВА СО ЗАТВОРАЊЕ ВО 3 ТОЧКИ;
БРОЈ НА ВРАТИ-1.