НИВО РЕЛЕ СО 3 СОНДИ,PZ -829 RC, F&F

3.494 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,240V AC ) ;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА НАПОЈУВАЊЕ-230 V AC;
СОНДИ-ВКЛУЧЕНИ, 3 ПАР. PZ2;
ПОДДЕСУВАЊЕ НА ОТПОРНОСТА-ДА;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 C/О;
ДИМЕНЗИЈА-3 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-4)mm2.

104031 Brand: