НАПОЈУВАЊЕ TDR-480-24,24V DC,20A,88.5X125,2X128,5(WXHXD),DIN ШИНА, MEAN WELL

17.928 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((340 -550) V AC , (470 -780) V DC)/3Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-480W/24 V DC/20 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-ITE EN/UL/IEC 60950;
ИЗВЕДБА-КОМПАКТНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- DIN ШИНА ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-88.5X125,2X128,5(LxWxH)mm.

1331671 Brand: