МОТАЛИЦА H05VV-F 3×2,5 25m ЦРН ET10505

3.758 ден

Дозволена струја:16A
Работен напон:250V AC
Макс. оптоварување:3500W
Должина на кабел:3G 2,5 mm2 x 25m
Сертификати:CE
Гаранција: 2 години

402620 Brand: