МОТАЛИЦА H05VV-F 3×1,5 50m ЦРН ET10516

4.718 ден

Дозволена струја:16A
Работен напон:250V AC
Макс. оптоварување:3500W
Должина на кабел:3G 1,5 mm2 x 50m
Сертификати:CE
Гаранција: 2 години

402614 Brand: