МОСТ ЗА РЕДНИ КЛЕМИ 2,5ММ 10ПОЛЕН UK 2.5/10 474129 KLEMSAN

165 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОНИКЛУВАН БАКАР,ШТРАФОВИ;
НАМЕНЕТА ЗА- РЕДНИ КЛЕМИ 2,5mm2;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-10P;
ДИМЕНЗИИ-42,7×1,2(ВxШ);
ПАКУВАЊЕ-5 ПАР.

371254 Brand: