МАСКА ЗА ВНАТРЕШЕН КАБ. ПРОСТОР ЗА ОРМАР 1950X910(020409),XL800 020449 LEGRAND

7.929 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ЗАШТИТА-IP40;
ЗА ОРМАР СО ДИМЕНЗИИ-(1950X660)mm(ВxШ).