МАГНЕТЕН ПРЕКИН. ПРАВОАГОЛЕН 78,ДЕСЕН ИЗЛЕЗ,5/8mm,2NC,SMB21RC2-B15 EMAS

2.530 ден

ТИП- ПРАВОАГОЛЕН 78mm, ДЕСЕН ИЗЛЕЗ, СО LED;
ОСЕТЛИВОСТ- 5mm;
КОНТАКТИ- 2NC;
КОНЕКЦИЈА- КАБЕЛ 2m;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 4×0.25 mm2;
ДИМЕНЗИИ- 25x88x13mm(ВXШXД);

138265 Brand: