ЛЕНТА LED SMD5050, 9,6W, 12V, 60 ДИОДИ, 6000K, 1пар=5m, 2126/212126- V-TAC

124 ден

РАБОТЕН НАПОН:12V
РОК НА ТРАЕЊЕ: 20.000H
МОЌНОСТ/М: 9.6W
БОЈА НА СВЕТЛИНА:БЕЛА 6000К
60 ЛЕД ЧИПОВИ НА 1М, СЕКОЈ СО 14-16 Lm
1000 Lm/M
АГОЛ НА СВЕТИЛНАТА:120°
ШИРИНА:10mm
НОРМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:20° +45°
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20

209018 Brand: