ЛЕНТА LED SMD5050, 9.6W, 12V, 60 ДИОДИ, 4000K, 212143 – V-TAC

125 ден

РАБОТЕН НАПОН:12V РОК НА ТРАЕЊЕ: 20.000H МОЌНОСТ/М: 9.6W БОЈА НА СВЕТЛИНА:ПРИРОДНО БЕЛА 4000К 60 ЛЕД ЧИПОВИ НА 1М, СЕКОЈ СО 14-16 Lm 1000 Lm/M АГОЛ НА СВЕТИЛНАТА:120° ШИРИНА:10mm НОРМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:20° +45° СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20

209017 , ,
Бренд: V-TAC
Brands