КРИВИНА ЗА ПЕРФ. НОСАЧ НА КЛИК 150/90 PG, 70020215 PEMSA

Available in store

МАТЕРИЈАЛ- ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ, PG;
ДИМЕНЗИИ- 60x150mm(ВxШ);
СПОЈКА-ДА;
ТИП-ХОРИЗОНТАЛНА, АГОЛ- 90°;
ПРИМЕНА- ЗА СИТЕ НОСАЧИ НА КАБЛИ СО ШИРИНА 150-PEMSABEND;
СПЕЦИФИЧНА ТЕЖИНА-0,516 kg/пар.;
ПАКУВАЊЕ- 1 парче.

378052 Brand: