КОНВЕРТОР МОД. PCB SCW03C-05,(36-72)V DC/5 V DC-V/I,5A,20.3X12.2X31.8, MEAN WELL

1.185 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-(36 -72) V DC/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-3W/5 V DC/(60-600) mA DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-2014/35/EU;
ИЗВЕДБА-ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- PCB(ПЕЧАТЕНА ПЛОЧКА) ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-2 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-20.3X12.2X31.8(LxWxH)mm.

1332405 Brand: