КОНТРОЛЕР ЗА РЕАКТИВНА ЕНЕРГИЈА RVC6,78125 ABB

Available in store

РАБОТЕН НАПОН-(110-440) V AC;
ДИСПЛЕЈ: LED ДИСПЛЕЈ;
БРОЈ НА ИЗЛЕЗИ-6;
МЕРЕЊА- /5A;
ВРЕМЕНСКИ ЧАСОВНИК: НЕ;
ДИМЕНЗИИ: 144 x 144 x 43 mm (В x Ш x Д);
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP 43;