КОНТАКТОР КОНДЕНЗАТОРСКИ 3P, 26A, UA26-30-00-10-RA,220V, 25315 ABB

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-26A(AC-6b);
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-24-60 V AC/DC;
НОМИНАЛНА РЕАКТИВНА МОЌНОСТ- 22kVAr(AC6b);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ: 1NO ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 8
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ/4 ПРЕДНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-1 / 60947-4-1 and EN 60947-1 / 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0.75-2,5) mm2;
ДИМЕНЗИИ: 120x54x126.3mm(ВXШXД).

123191 Brand: