КОНТАКТЕН БЛОК ЗА КРАЕН И НОЖЕН ПРЕКИНУВАЧ , БРЗ, 1NO+1NC,LK20K13,EMAS

292 ден

ТИП- КОНТАКТЕН БЛОК- БРЗ;
НАМЕНЕТ ЗА- L1, L2, L3, L5, L51, L52, L53, L54;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC.

127099 Brand: