КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ AL-CU 50/10

77 ден

МАТЕРИЈАЛ-АЛУМИНИУМ/БАКАРЕН ОТВОР ЗА ШТРАФЕЊЕ; НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-50mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М10; ДИМЕНЗИИ-16x50mm(ШxД).