КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ AL-CU 120/8

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-АЛУМИНИУМ/БАКАРЕН ОТВОР ЗА ШТРАФЕЊЕ; НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-120mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8; ДИМЕНЗИИ-23x80mm(ШxД).