ИНД. УТИКАЧ 32A, 4P, IP44, 024-6 PCE

290 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 380V AC;
ТИП-ИНД. УТИКАЧ,МАШКИ СЛОБОДЕН ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P(3P+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP44;
ДИМЕНЗИИ-150x104x63(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2,5-6)mm2.

131104 Brand: