ФЛУО ЦЕВКА T8 58W/54/765 PHILIPS

93 ден

РАБОТЕН НАПОН:103V
БОЈА НА СВЕТЛИНА:6200 K
ГРЛО:G13
ДИМЕНЗИЈА:T8/26mm
РАБОТНИ ЧАСОВИ:10.000h
4000 Lm
МОЖНОСТ ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА ЈАЧИНА НА СВЕТЛОСТ

203216