АСИМЕТРИЧНО РЕЛЕ ,RPC-1IP-UNI, RELPOL

1.963 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,240V AC ),16A(DC-1,24V DC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC ИЛИ 24 V DC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-(12-240) V AC/DC;
БРОЈ НА ФУНКЦИИ-8, МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО, СО ДВЕ НЕЗАВИСНИ ВРЕМИЊА(ИМПУЛС-ПАУЗА);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104017 Brand: