АДАПТЕР ВИСИНСКИ ЗА DPX,XL160-XL4000, 405226 LEGRAND

852 ден

МАТЕРИЈАЛ- АЛУМИНИУМ;
ТИП-АДАПТЕР ВИСИНСКИ,ЗА 20 МОДУЛИ ;
ОДГОВАРА ЗА ОРМАРИ ТИП-XL160,400,800, 4000;