ЗАПАЛКА 70-400W MH/NA 147707 VS

Available in store

СООДВЕТЕН ЗА 70-400W МЕТАЛ ХАЛОГЕНИ И
НАТРИУМОВИ СИЈАЛИЦИ
ТЕЖИНА: 0.138Kgkg
МОЌНОСТ : 100-400
НАПОН:
ДИМЕНЗИИ: 85X35 mm

280426

Опис