ВИДЕОФОН КИТ ЗА 1 СТАН, 369220 LEGRAND

24.041 ден

НАЧИН НА ПОВРЗУВАЊЕ-2 ЖИЦИ;
КИТОТ СОДРЖИ-НАДВОРЕШЕН ПАНЕЛ СО КАМЕРА, ВНАТРЕШЕН 7″ КОЛОР TOUCH ЕКРАН;
МОЖНОСТ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ-ДА, СО ДОПОЛНИТЕЛЕН ЕКРАН ЗА УШТЕ 1 СТАН.

109004 Brand: