УТИКАЧ ДВОПОЛЕН EURO 2,5A 250V~, БЕЛ 302.0

97 ден

ДВОПОЛЕН УТИКАЧ БЕЗ КОНТАКТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ
МОЖНОСТ ЗА ПРИКЛУЧУВАЊЕ НА СПЛОСНАСТ КАБЕЛ 2X0.75 mm
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 2,5A/250 V~
СТАНДАРД: IEC 60884-1

400504 Brand: