УЛИЧНА СВЕТ. НАТР. SON-T E27 IBIZA 70W 103958 PELSAN

2.603 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC
СОСТАВ:ФИБЕРГЛАС/ДИФУЗЕР ОД ПОЛИКАРБОНАТ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP54
МАГНЕТНА ПРИГУШНИЦА, ЗАПАЛКА 70-400W
АЛУМИНИУМСКИ РЕФЛЕКТОР СО ПРЕМАЗ
СТАНДАРД:60598-2-3

241210 Brand: