ТАСТЕР ЗА ЅВОНО POWER СО ИНДИК. 10A 250V~ IP44, СИВ /АНТРАЦИТ 256I.1A

187 ден

СЕ ВГРАДУВА НА ЅИД СО ПОМОШ НА ЗАВРТКИ ДО 4mm
ИНДИКАЦИЈАТА СВЕТИ ЦРВЕНО КОГА СКЛОПКАТА Е ИСКЛУЧЕНА
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИ: 70mm x 80mm x 57mm
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP 44
СТАНДРД: IEC 60669-1, IEC 60529

400463 Brand: