ТАСТЕР ЗА СВЕТЛО PRESTIGE ЦРН СОФТ СО ИНДИК. 10A 250V~, 609I.E1E1

Available in store

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф 60
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 43mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ИНДИКАЦИЈАТА СВЕТИ КОГА ТАСТЕРОТ Е ИСКЛУЧЕН

401911 Brand: