ТАСТЕР ЗА СВЕТЛО EON СО ИНДИК. 10A 250V~, бел E609I.00

Available in store

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф 60
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 43mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ИНДИКАЦИЈАТА СВЕТИ КОГА ТАСТЕРОТ Е ИСКЛУЧЕН
БОЈА: БЕЛА(RAL 9003)
ПАКУВАЊЕ: 20

400911 Brand: