СТРАНИЧНА Т СПОЈКА ЗА ПЕРФ. НОСАЧ НА КЛИК 60mm PG, 70023206 PEMSA

Available in store

МАТЕРИЈАЛ- ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ, PG;
ДИМЕНЗИИ- 60x60mm(ВxШ);
СПОЈКА-ДА, 2 АГОЛНИ;
ТИП-СТРАНИЧНА Т СПОЈКА;
ПРИМЕНА- ЗА СИТЕ НОСАЧИ НА КАБЛИ СО ВИСИНА 60-PEMSABEND;
СПЕЦИФИЧНА ТЕЖИНА-0,212 kg/пар.;
ПАКУВАЊЕ- 1 парче.

378110