РЕДНА КЛЕМА ВС OTL 50-3 СИВА, MAA3050A10, MOREK

1.171 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-160 А(CU)/145 A(AL);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V(AC/DC);
МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-EN 61238-1; EN60947-7-1; UL1059;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-3x(1,5-50)mm2;
ДИМЕНЗИИ-41x46x80(ВxШxД).

371335 Brand: