РЕДНА КЛЕМА ВС OTL 16 ЦРВЕНА,MAA1016R10, MOREK

299 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-82 А(CU)/75 A(AL);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V(AC/DC);
МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМИНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ЦРВЕНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-EN 61238-1; EN60947-7-1; UL1059;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(1,5-16)mm2;
ДИМЕНЗИИ-39,5×13,5×45(ВxШxД).

3713001 Brand: