РАМКА 2M EXP METAL KRISTAL ANTRACIT 70702.A1

1.187 ден

ЗА ПОКРИВАЊЕ НА СКЛОП 2M СО ШИРИНА 2X22,2;
СЕ ВГРАДУВА НА ПОДЛОШКА ЗА 2М (АРТИКЛ 71002 ИЛИ 71102) СО ПРИТИСКАЊЕ;
ДИМЕНЗИИ: 97.6 mm X 91,8 mm;
БОЈА НА РАМКА: АНТРАЦИТ КРИСТАЛ;
МАТЕРИЈАЛ: МЕТАЛ АЛУМИНИУМ.

400862