РАЗВОДНА КУТ. ОГ СО УВОД, ФИ16/20 67x67x38, HFFR, UV, СИВА, 3005016 KOUVIDIS

Available in store

МАТЕРИЈАЛ – САМОГАСИВ ПОЛИСТИРЕН(КАПИТЕ И ПРИКЛУЧОЦИТЕ СЕ НАПРАВЕНИ ОД ПОЛИЕТЕЛЕН);
HALOGEN FREE-ДА; UV СТАБИЛНОСТ: ДА;
EN 60670-22, EN 50642;
БОЈА – СИВА(RAL 7035);
ТИП – НАДГРАДНА; КАПАК-НА КЛИК;
ДИМЕНЗИИ-67mmx67mmx38mm(ВxШxД);
ДИЈАМЕТАР НА ОТВОР: 21,6mm;
БРОЈ НА ОТВОРИ/УВОДНИЦИ – 7/ДА;
ЗАШТИТА – IP55;
ПАКУВАЊЕ-10;
МИНИМАЛНА/МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА: -25 C/60 C.

380720 Brand: