ПЛАСТИЧНА ЦЕВКА Ф32/29,4 320N, 1пар=3m, 1003032 SILCOR KOUVIDIS

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-САМОГАСИВ ПВЦ(EN 61386-1);
HALOGEN FREE-НЕ;
UV СТАБИЛНОСТ-НЕ;
МЕХАНИЧКА ЦВРСТИНА-320Nt/5cm;
БОЈА-СИВА(RAL 7035);
НАДВОРЕШЕН/ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-32mm/29,4mm;
МИНИМАЛНА/МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА: – 25 C/60 C;
ЕДИНЕЧНА ДОЛЖИНА -3m;
ПАКУВАЊЕ-30m;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP65.

372008 Brand: